Design a site like this with WordPress.com
Per començar

De gran vull ser…(una de freda i una de calenta)

Foto: Bartolomé Pluma

DE GIRONA. Perquè així em sentiré representat i escoltat. I mimat, què carai. Tindré veïns que formaran part del nucli dur del Govern. Hi haurà una pil·la de Consellers que miraran cap al Nord quan hagin de prendre decisions des del despatx de Barcelona. El meu aeroport es veurà constantment reforçat, una mena de perllongació del Prat. Perquè es mira al Nord quan es reparteixen elogis i subvencions i festivals i projectes. Que el Sud és pels calbots i algunes escorrialles, caramels, els justos. Que a Girona van tots a una i aquí encara vivim en batalles de campanar.

EMPRENEDOR SOLIDARI. I altruista. Perquè em farà feliç dedicar el meu temps i energies per dur a terme iniciatives i cercar un món millor, que el planeta el comencem a fer bell des del nostre entorn més immediat. Des de Reus. Per això intentaré donar un cop de mà a la Fundació Bara, TedX Reus, Pàdel amb tu, Espais ocults, Fundació Reddis, Down Tarragona, Càritas interparroquial, Amics de la gent gran, Fundació esclerosi múltiple o la Lliga contra el càncer. Per citar només algunes illes dins la mar de la immensitat de solidaritat reusenca, que a Reus de xovinisme ganxet en tenim molt. Però de cooperació, també.

REGIDOR DE CIUDADANOS A REUS. Perquè així no caldrà que em preocupi ni tan sols de com es diu el meu candidat. Ningú el coneixerà. Ningú en sabrà el nom. Però me’l votaran, per descart amb altres candidats/es , i per tota la bilis i falsedats que hauré anat deixant pel camí. No caldrà gastar-nos ni un euro en fer-nos fotos de campanya, que amb un Rivera o una Arrimadas se’ns veurà més. Un cartell per a tots, i tots amb un sol cartell, ja ho deien els Mosqueters de Dumas.

UN DELS AVIS I ÀVIES PER LA LLIBERTAT. Perquè no podré viure amb major dignitat. Cada migdia donant exemple, esborronant la pell d’aquells qui em trobaran pel Mercadal. Caminant amb pas lent per l’edat avançada, però ferm pel cor valent. Amb les mans a la butxaca, que el fred també es manifesta. Amb compte de Twitter, Facebook i Youtube, que la modernitat es porta a l’esperit. Amb una bufanda groga al coll, que la injustícia glaça. I així el jovent em veurà lluitar per ells, per mi, per tots. I prendrà exemple. Sí, definitivament voldré ser avi, però espero que en un país amb autèntica llibertat. 

Publicat a la NW - Revista de Reus, secció Entre naltros

Publicat per jordisalvadorius

Vivint unes quantes vides en una: PASSIÓ per l’escola, la música, l’esport, la Cultura, per Reus. www.jordisalvado.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: