Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Un partit històric

Foto: Pol Benach

Avui s’ha viscut un dia històric al Reus Deportiu: per primer cop han jugat en un equip del màxim nivell, barrejats, homes i  dones. Un altre pas per lluitar per la igualtat de gènere i que, de passada, ajuda a fer Club, a estimar l’esport i a acostar els jugadors d’elit als més petits de la casa.

Voldria donar les gràcies a tothom que ha vingut com a públic, per suposat als que hi han participat com a jugadors/es… i en especial a tots aquells que han fet d’aquest partit una jornada tan especial: els seleccionadors Toni Sánchez i  Javier Sama, l’àrbitre Micky Alemany, els speakers Jordi Munné i Martí Ferré, el DJ Toni Ferré, l’home multitasca Pol Benach, el delegat Artur Cabré i el mecànic Xavier Fort. Gràcies també a la Regidoria d’Esports, la de Participació-Igualtat, Vermuts Miró i Cingles Blaus pels obsequis. Una jornada per recordar.

MOLTES GRÀCIES!

Ah! I encara que sembli mentida… en els moments grans hi ha qui queda retratat. Ni un representant d’aquelles que parlen sempre en femení i que fan de la paraula “lluita de gènere” la seva bandera. Cap menció durant tota la setmana d’aquest esdeveniment a pàgines web que en teoria parlen dels esports de casa. Cap menció al diari d’avui. En moments grans, deia, es retraten els mitjans petits.

EDICIÓ POSTERIOR:

Mesos més tard l’organització d’aquest partit va rebre el Premi Reus Esport i Ciutat als VALORS ESPORTIUS, de mans de l’Ajuntament de Reus.

7 de setembre de 2018

Publicat per jordisalvadorius

Vivint unes quantes vides en una: PASSIÓ per l’escola, la música, l’esport, la Cultura, per Reus. www.jordisalvado.com

One thought on “Un partit històric

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: