Design a site like this with WordPress.com
Per començar

La Gran Nadala 2020

Un any més, i en van 9, us desitjo un bon Nadal amb el vídeo de #lagrannadala. 

Enguany però, ha estat molt, molt diferent, per dos motius:

– en primer lloc, per culpa del COVID ho hem tingut tot tan en contra que us he de ser sincer: he estat molt a punt de tirar la tovallola. No ens podíem reunir, no podíem fer-la presencial ni anar a les escoles…
Gràcies, però, a l’entusiasme de la Carlota Martí al final l’hem reinventat i La Gran Nadala que podeu veure, telemàtica, enregistrada pels escolars a casa seva, ha resultat ser formidable.

– per primera vegada TOTES les escoles de Reus hi han participat, i això ens dona encara més força per plantejar la #grannadala de l’any vinent, 10è aniversari, en un nou format que esperem us agradi molt.

És per això que, enguany més que mai, vull donar les gràcies a tots/es els mestres de música de les escoles reusenques, que han sabut motivar els seus alumnes perquè es gravessin a casa. 

Al personal de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Reus, i en especial al regidor Daniel Recasens per tenir sempre la porta oberta. 

Al personal de Canal Reus per la seva tasca incansable, i sobretot al Sergi Vallhonrat i la Carlota Martí per la seva paciència amb mi. 

Al grup PeTaCa (Petit Taller de Cançons) per cedir-nos una nadala tan preciosa, i especialment al David Melgar per totes les facilitats que ens ha brindat. 

I finalment, però no per això menys important, a totes les nenes i nens que ens han cantat aquesta Gran Nadala. Només cal veure’ls les cares per veure que sí, que l’esforç ha valgutr la pena i que entre totes i tots li hem donat una patadeta al cul al Coronavirus.

Ara sí, doncs, gaudiu d’aquesta interpretació de 600 escolars reusencs.

I que passeu un molt bon Nadal!

La Gran Nadala 2020

Publicat per jordisalvadorius

Vivint unes quantes vides en una: PASSIÓ per l’escola, la música, l’esport, la Cultura, per Reus. www.jordisalvado.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: