Properes actuacions

logo GANXET RÍTMIC, de Jordi Romero

Percussions amb AfterDark. La capvuitada de Les Borges del Camp. Dijous 10 de juny, 20h

Percussions amb Ariel Santamaria i la banda del Dr. Juantxi. Presentació del Llibre del Lleó de Reus. Llotja de Reus. Divendres 11 de juny, 20h.

Percussions amb Ariel Santamaria i la banda del Dr. Juantxi. Festa del Peret Ganxet. Biblioteca Xavier Amorós de Reus. Dimecres 16 de juny, 18h.

Percussions amb Ariel Santamaria i la banda del Dr. Juantxi. Vermut solidari en benefici de l’ Associació Supera’t. Barri Niloga. Dissabte 19 de juny, 12h.

Percussions amb AfterDark. Varietées de Sant Pericu, de Bravium Teatre. Mas Iglesias de Reus. Divendres de juny, 20h

Percussions amb Ariel Santamaria i la banda del Dr. Juantxi. Varietées de Sant Pericu, de Bravium Teatre. Mas Iglesias de Reus. Diumenge 27 de juny, 20h

Bateria en classes de dansa moderna i contemporània, per Geena Pacareu. Escola de dansa Artis. Del dijous 1 al diumenge 4 de juny, cada matí.

Rapsoda de poemes de Gabriel Ferrater, pel Safareig Poètic de Reus. Biblioteca Xavier Amorós de Reus. Dilluns 5 de juliol a les 17h

Percussions amb AfterDark. Montblanc
Dimarts 13 de juliol, 20h

Percussions amb AfterDark. Vinyes de Canet lo Roig (Castelló).
Dissabte 17 de juliol, 19h

Percussions amb Ariel Santamaria i la banda del Dr. Juantxi. Vermut solidari d’El Toubab. Barri Niloga.
Dissabte 31 de juliol, 12h.

Percussions amb Ariel Santamaria i la banda del Dr. Juantxi. Cicle Biblioteca chillout. Biblioteca Xavier Amorós de Reus. Dilluns 2 d’agost, hora a definir.

Create your website with WordPress.com
Per començar
%d bloggers like this: